Stijgende lijn Sky Cadets van Hosanna in Wijchen

Stijgende lijn Sky Cadets van Hosanna in Wijchen

Op de tweede contest van dit seizoen, die afgelopen zaterdag plaatsvond in Wijchen, zetten de Sky Cadets van Hosanna met hun vierde plaats een mooie stap naar boven. Voor de net gepromoveerde Sky Winterguards was het even de kat uit de boom kijken in de CG Regional A Class. Meer dan een laatste plaats zat er niet in. Werk aan de winkel dus voor de dames.    

 Niet opgeven maar doorzetten! Dat is de opbeurende boodschap die de cadets door middel van hun show willen uitdragen aan het publiek. En dat deden ze dan ook. Er werd een goede show op de mat gezet. De jury waardeerde het optreden van de cadets met een score van 77,77 punten. In een veld van tien deelnemende groepen betekende dat een hele mooie vierde plaats. The Pride Cadets werden met 79,48 punten eerste en de nummer vijf, Advendo Cadets, scoorde 76,48 punten. De bovenste vijf zaten dus dicht bij elkaar. Hosanna klopte zaterdag voorzichtig aan de deur van de bovenste drie en daarmee is de weg naar de top ingezet. We kijken met veel spanning uit naar de volgende wedstrijd.

Tegenslagen en onzekerheden omzetten in positiviteit. Die boodschap willen de dames van Sky Winterguard aan de wereld meegeven. Het was wel even een verschil met de vorige wedstrijd. De groep werd zaterdag met een puntentotaal van 68,86 vijfde en laatste. Er werd een prima show uitgevoerd, maar het niveau in deze class ligt gewoon hoger. Een tegenslag, maar die gaan ze absoluut omzetten in positiviteit. Daar zijn we gezien hun eigen boodschap van overtuigd en het zal de groep alleen maar nog sterker maken.

No Comments Yet.

Leave a comment