Kids/Jeugdband

Kids/Jeugdband

DSC06270

Leeftijd: vanaf 7 jaar.
Lestijden: Elke dinsdag 16:30 – 17:30 uur.
Instructie onder leiding van: René Attema en Stefanie Bes.
(Individuele lessen zijn elke dinsdag van 17:30 uur - 18:00 uur)

Momenteel hebben wij helaas geen jeugdband meer. Na de lastige corona periode kwam er helaas aan ons prachtige jeugdband een einde. De overgebleven leden van de jeugdband zijn doorgestroomd naar de volwassen A-band. Toch zijn wij niet gestopt met promoten. In 2023 gaan wij in samenwerking met een aantal scholen nieuwe schoolprojecten opstarten en in combinatie met nog andere leuke promotie projecten hopen wij dat de doorstroom naar de jeugdband steeds beter gaat.

Sinds 2021 hebben wij een leuk groepje voor de Kids drumband samengesteld met ongeveer de leeftijd 7 tot 10 jaar. Dit groepje bestaat uit zowel slagwerk als melodie. Speciaal voor deze groep kinderen hebben wij licht gewicht instrumenten aangeschaft zodat zij ook mee kunnen lopen tijdens optredens. Zij zullen regelmatig te zien zijn in hun baseball jasje tijdens de straat optredens in Harlingen.

Tussentijds instromen is elk moment mogelijk, wij bieden ook individuele lessen aan om ervoor te zorgen dat deze kinderen zo snel mogelijk mee kunnen draaien binnen de drumband. Stuur ons gerust een bericht voor meer informatie.