Spanning neemt toe voor Sky-Hosanna

Spanning neemt toe voor Sky-Hosanna

Veel spanning op het Kalverdijkje in Leeuwarden bij de laatste wedstijden van CGN vóór de finales in Eindhoven. Hoe staan we er voor? Hoe doet de concurrentie het na de eventuele laatste verbeteringen en aanpassingen aan de show? Wie durft het na vandaag nog aan de show te veranderen? Zit er nog een podiumplaats in bij de finales? Afgelopen zaterdag een 4e plaats voor de juniors en een 5e plaats voor de cadets. Het seizoen nadert z’n climax.

Volle tribunes, ontzettend veel deelnemers en een veelzijdig programma, want niet alleen colorguardteams, maar ook concert-, marching- en showbands deden hun laatste test voor de finales.

In de cadetclass is het zelfs superspannend. Met een mooie score van 73,83 punten werden de cadets van Sky-Hosanna vijfde van de tien deelnemende teams, maar de derde tot met zesde plaats zaten vandaag wel heel dicht bij elkaar. Op het juiste moment pieken in Eindhoven kan dus nog zeker een podiumplaats opleveren. De instructie kreeg nog een mooi compliment van CGN; een geweldig geschreven show met gezellige muziek! Die is binnen.

In de juniorclass zitten de meeste teams, vandaag maar liefst twaalf. Daarom werd de groep weer in tweeën gedeeld. Een show met een lekker tempo volgens CGN. De juniors van Sky-Hosanna werden in hun groep met 71,36 punten vierde. De onderlinge verschillen tussen de teams waren in deze groep veel groter.

Op naar de CGN Championships dan maar. Deze vinden plaats op 30 maart en het evenement is al een tijdje uitverkocht. Overigens zijn de shows van Sky-Hosanna op zaterdagavond 6 april tijdens de jaarlijkse uitvoering van Hosanna te bewonderen in de Waddenhal. Komen dus.

No Comments Yet.

Leave a comment