Mooi begin voor Sky-Hosanna op eerste wedstrijd Winterguard

Mooi begin voor Sky-Hosanna op eerste wedstrijd Winterguard

Afgelopen zaterdag 19-01-2019 vond in Drachten de tweede contest plaats van het winterseizoen voor colorguardgroepen. Sky-Hosanna was erbij met twee teams. Met een mooie tweede plaats en een vijfde plaats keerden ze na de prijsuitreiking huiswaarts.

‘I would do it for you!’, is de showtitel van de Sky Cadets. De jongste groep zette een fantastische show op de vloer neer, die ook nog eens uitstekend werd uitgevoerd. Acht groepen streden om de punten en met een mooie score van 69,35 punten werd Sky Cadets tweede. De cadets van Advendo uit Sneek werden eerste. ‘Als je hulp nodig hebt, ben ik er voor jou’, is het thema van de Sky Cadets, maar die hulp hadden ze zaterdag zelf niet nodig in ieder geval. Een mooi begin.

Omdat de Junior Class een groot deelnemersveld van elf groepen kent, was deze class verdeelt in twee afzonderlijke wedstrijden. ‘We’re going on an adventure!’, is de showtitel van Sky Junior. De aardbol rolde plotseling over de vloer. Waar gaan we heen op vakantie? De dames maakten er een feestje van en dat was ontzettend leuk om naar te kijken. Met 68,46 punten werd Sky Junior vijfde in een veld van zes deelnemers. Er kan nog van alles gebeuren, want het avontuur is nog maar net begonnen.

Afgelopen september is Sky-Hosanna met een nieuwe groep, de Sky Kids, begonnen. Voor kinderen vanaf vijf jaar. Belangstelling? Neem even contact op met Aniek Buikhuizen; abuikhuizen@outlook.com. Kijk anders ook op de Facebookpagina van Hosanna voor veel meer informatie. Ook voor de andere onderdelen van de vereniging.

No Comments Yet.

Leave a comment