Fantastische sponsoring en daarmee een gemotiveerde start voor 2023 !!!

Fantastische sponsoring en daarmee een gemotiveerde start voor 2023 !!!

De koptekst laat zich raden, we gaan er weer tegenaan !

Voorwaarts,.. mars !

De Kidsband van Hosanna die al geruime tijd bezig is met het instuderen van vrolijke liedjes is er klaar voor.Het is tijd om te gaan laten zien en horen wat ze kunnen en hebben geleerd.Het nieuwe seizoen is begonnen en de jongens en meisjes hebben er bijzonder veel zin in.Achter de schermen is er in de afgelopen tijd bij Hosanna hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen.

De Kids vallen allen in de jongste categorie en de (semi)-volwassen instrumenten zijn te zwaar om mee te lopen voor deze jonge fanatiekelingen.....Vorig jaar werden er 4 lichtgewicht trommeltjes aangeschaft bij een firma in Duitsland waardoor onze jongste tambours met een eigen trommel mee konden lopen op straat.

 Dit jaar waren de kleine melodiespelers aan de beurt maar door gebrek aan budget voor 4 instrumenten was besloten om vooralsnog eerst 2 goedkopere varianten aan te kopen.Helaas door de lange levertijd van de firma in Duitsland dreigde echter het gevaar dat de levering hiervan pas later in het jaar kon plaatsvinden.Dit zou betekenen dat er kinderen met een wissel- of percussieinstrument de straat op zouden gaan.

 "Motivatie is zo belangrijk!"

Ons korpslid Raymond Kuiper dacht hierover na,..

In 2022 is dankzij zijn werkgever: Omrin REC al mogelijk geweest om alle snare dieptroms van het A-Korps te laten reviseren.

Deze revisie is uitgevoerd door Vancore in Joure.

Met de Kids en het belang van gemeenschappelijk muziekmaken in het achterhoofd is door Ray besloten om in Maart 2023 wederom een gesprek aan te gaan met zijn werkgever.

De uitkomst van dit gesprek mag gerust fantastisch nieuws genoemd worden!

Omrin REC maakt in 2023 mogelijk dat er bij Vancore in Joure 4 lichtgewicht Marching Bells aangekocht kunnen worden en dat de kleine melodiespelertjes van de Kids net als hun tambour genootjes vanaf het begin van het seizoen mee kunnen lopen met hun eigen splinternieuwe hoge kwaliteits Kids instrument!

 Instrumentenbouwer Vancore uit Joure gaat zijn uiterste best doen om deze instrumenten nog voor 1 April a.s. aan Hosanna te kunnen overhandigen.

 Wij zijn als vereniging dan ook bijzonder dankbaar voor deze sponsoringen en hoge inzet van bovengenoemde partijen !!

 

 

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment