Drukke tijden voor Hosanna

Drukke tijden voor Hosanna

Het zijn momenteel drukke tijden voor muziekvereniging Hosanna. Veel activiteiten binnen de muziekvereniging, zoals de trefbal reünie, maar ook een aantal mooie optredens.

Afgelopen donderdagavond begeleidden de color guards en de showband samen met meerdere muziekverenigingen de wandelaars van de Avondvierdaagse in Leeuwarden met de laatste loodjes. Heel veel wandelaars en veel mensen langs de route tijdens de laatste kilometers. Leden van muziekvereniging OpMaat uit Berlikum ondersteunden Hosanna bij dit optreden en omgekeerd hielp Hosanna zaterdagochtend OpMaat bij de optocht met versierde wagens in Hallum. Een samenwerking die niet alleen ontzettend leuk is, maar af en toe ook gewoon noodzakelijk is gezien de smalle bezetting van beide bands.
Aanstaande zaterdag doen de Kidsband en AMV Music Kids mee aan het straatfestival in Harlingen. Later volgt nog een optreden van de color guards en showband bij het dorpsfeest in Anjum en op zaterdag 8 juli vindt er in het muziekgebouw een bijzondere activiteit plaats; de trefbal reünie. Het is al jaren een traditie dat er een potje trefbal wordt gespeeld vooraf aan iedere vakantie. Speciaal voor oudleden is er een trefbal reünie georganiseerd. Herinneringen ophalen, blauwe plekken verzamelen en even gezellig bijkletsen! Oudleden die niet bereikt werden kunnen zich via het mailadres ac.cmvhosanna@hotmail.com aanmelden of informatie opvragen.        

No Comments Yet.

Leave a comment