Dag 2022, hallo 2023!

Dag 2022, hallo 2023!

De jongste muzikanten van Hosanna namen dinsdagmiddag met tromgeroffel alvast afscheid van 2022 en verwelkomden met veel slagwerkkabaal het nieuwe muzikale jaar 2023.
Zowel de kinderen van de AMV-Music Kids alsmede van de jeugddrumband kwamen gezellig bij elkaar om met heerlijke oliebollen afscheid te nemen van het oude jaar. Met limonade werd alvast geproost op een nieuw jaar met hopelijk opnieuw veel muzikale avonturen en hoogtepunten. Voor de kinderen van de AMV was het extra spannend, omdat ze voor de eerste keer mochten meespelen met de jeugddrumband. Er werd namelijk op deze laatste les voor de vakantie ook nog gewoon gerepeteerd.
De instructie van beide onderdelen hadden het muziekgebouw omgetoverd in een prachtige Kerstsfeer. Dachten de ouders en andere familieleden die de kinderen kwamen ophalen er gemakkelijk van af te komen, dan hadden ze het helemaal mis. Iedereen kreeg een effectinstrument in handen gedrukt en meespelen maar. Zo ontstond er op de valreep van het jaar spontaan een muzikale ‘drumbende’, maar wel eentje met veel nieuwe talenten. Het was leuk en er werd veel gelachen en dat is ook voor het komende jaar ontzettend belangrijk. Er is al genoeg gedoe in de wereld. Dag 2022 en hallo 2023, waarin het leven hopelijk weer wat liever en hoopvoller wordt voor iedereen.


No Comments Yet.

Leave a comment