Beste prestatie voor jongste groep Hosanna

Beste prestatie voor jongste groep Hosanna

Beste prestatie voor jongste groep Hosanna

De jongste groep van Hosanna leverde afgelopen zaterdag 11-03-2017 in Leeuwarden de beste prestatie bij de Winter Guard wedstrijden. In de Kids Class behaalden de meisjes in een veld van acht deelnemende groepen een hele mooie 3e plaats. In de Cadet Class kwamen de Harlingers niet verder dan een 8e plaats en ondanks het ‘goede gevoel na afloop’ werd het vlaggenschip van Hosanna in het totaalklassement van de Regional A-Class 5e van de twaalf groepen.

De dames en heer van de Color Guards hadden zo graag meer gewild en zeker verwacht na hun goede optreden, maar de jury dacht er toch anders over. De Regional A-Class was in twee rondes van zes groepen verdeeld. In de eigen ronde werd Hosanna keurig 2e, maar in het totaalklassement dus 5e. Is dat slecht? Nee, natuurlijk niet en zeker niet na de teleurstelling van twee weken geleden bij de WGI Netherlands in Almere, toen de groep 11e van de veertien werd. Maar ze hadden zo graag een betere uitgangspositie neergezet wat punten betreft voor de komende CGN Championships. We gunden ze het allemaal, maar het zit de groep kennelijk even niet mee. Misschien zorgen de Championships op 25 maart in Eindhoven nog voor een onverwachte positieve verrassing. Het kan zomaar gebeuren. En anders maken ze er maar een gezellig feestje en weekeinde van.

In de middengroep van de Cadet Class zaten de scores dicht bij elkaar. Zaterdag 8e van de negen, maar dat had ook een paar plaatsten hoger kunnen zijn als die paar foutjes niet waren gemaakt. De beste prestatie kwam zaterdag van de jongste groep. Wat een toppers! In hun stoere politie-uniformen kwam de groep zelfverzekerd over. De show werd goed uitgevoerd en dat leverde ze een puntenscore van 76,3 op. Voor deze groep een prachtige afsluiting van het seizoen.

Foto's van deze dag kunt u vinden in ons fotoalbum.

No Comments Yet.

Leave a comment