Winnaars #ZoekHosanna verrast met een taart

Winnaars #ZoekHosanna verrast met een taart

Dinsdagmiddag ontvingen de winnaars van de actie #ZoekHosanna een taart van de organiserende muziekvereniging. Omdat de inzendingen van de beste vier families zo dicht bij elkaar lagen, besloot de organisatie ze allemaal een eerste prijs te geven. Dus werden ze alle vier verrast met een lekkere taart, die was voorzien van een opdruk van de vereniging.
De afgelopen weken lagen door de gehele stad een twintigtal attributen en instrumenten van Hosanna verstopt. Sommige verstopplaatsen waren moeilijk te vinden, maar na een paar tips op de facebookpagina van Hosanna van Stéfanie Bes, een van de initiatiefnemers, lukte het uiteindelijk ook deze verstopplaatsen te achterhalen en er een foto van te maken. Aan deze geslaagde actie van Hosanna kon iedereen meedoen, lid of niet lid. Onder de winnaars bleken twee voormalige leden van Hosanna te zitten en dat was een bijzonder leuk weerzien. Natuurlijk werd de fotogalerij in de hal bekeken en kwamen de verhalen los. Tot slot even met z’n allen op de foto met een paar van de verstopte spullen en smullen maar.
De winnende families zijn Vlottes, Westra, Faasse en Hoppinga. Alle ondernemers en particulieren met een verstopplaats ontzettend bedankt voor de medewerking!
Verslag en foto's zijn gemaakt door René Attema
 

No Comments Yet.

Leave a comment