Talentjes van Hosanna geslaagd met vlag en wimpel

Talentjes van Hosanna geslaagd met vlag en wimpel

De spanning was zowaar om te snijden afgelopen maandag in het muziekgebouw van Hosanna. Niet alleen bij de kinderen, maar bij alle aanwezigen. Zal iedereen slagen voor het diploma AMVplus? Het verlossende woord kwam na ongeveer drie kwartier van het AMV-team; iedereen geslaagd!

Na een jaar oefenen was het zover; het examen. Het was muisstil voordat de eerste trommelslagen op de trommelvellen klonken en de muzieknoten van de xylofoons door de zaal hun weg vonden naar de luisterende oren en oortjes. Daarna niet meer. Driftig werd er muziek gemaakt, waarbij telkens van instrument werd gewisseld. De jonge muzikanten luisterden goed naar elkaar, waardoor het samenspel niet verloren ging in solistische capriolen. Want ja, iedereen wilde aan de familie graag laten horen dat er in hem of haar muzikaal talent zit natuurlijk. Nadat een paar nummers waren gespeeld werd er gedanst, want ook dat is een onderdeel van AMVplus. De kinderen lieten een leuke show zien met verschillende attributen. Bijzondere moves en verrassende danspassen. Kortom, een mooi en geweldig examen om mee te maken en het applaus was dan ook groot. De kinderen kregen een fraai certificaat van het AMV-team en nog een leuk cadeautje van Hosanna. Vervolgens met z’n allen op de foto en tot slot nog een ijsje.

Na de zomervakantie start Hosanna weer met een nieuwe groep voor kinderen uit de groepen drie tot en met vijf van het basisonderwijs. Opgeven of informatie opvragen kan nu al via de e-mail rpattema@home.nl of bellen naar 06-10053224.

 

No Comments Yet.

Leave a comment