Slotakkoord Sky Winterguard in Eindhoven

Slotakkoord Sky Winterguard in Eindhoven

Ze draaiden hun beste show van het seizoen, maar het mocht niet baten. Sky Winterguard van Hosanna slaagde er afgelopen zaterdag (24-03-2018) op de CGN Championships in Eindhoven niet in een finaleplaats af te dwingen.

Daarvoor moesten ze in de vroege ochtend bij de prelims minimaal een vijfde plaats halen, maar dat zat er dus niet in. Veertien teams, twaalf uit Nederland en twee uit Italië, streden in de Regional A Class om het kampioenschap. Zanzare Winterguard uit Haarlem was de grote winnaar in deze class. Het winterseizoen voor color guard zit erop. Wat achterblijft zijn de foto’s, filmpjes en herinneringen. Het is weer een spannend seizoen geweest met veel mooie, spectaculaire en kleurrijke shows in uiteenlopende thema’s. Emoties en tranen van blijdschap en teleurstelling. Het hoort er allemaal bij.

En wat doe je als je na de ochtend al klaar bent? Kijken naar de anderen, shoppen in Eindhoven en je volledig storten in de afterparty. En dat deden ze. De deelnemers, instructie, meegereisde supporters en begeleiders maakten er een gezellig weekeind van en dat is natuurlijk ook goud waard. Op naar een volgend seizoen met nieuwe kansen.

Wie de shows van alle drie groepen van Sky eens wil zien kan op zaterdagavond 14 april naar de Waddenhal komen. Dan houdt Hosanna haar jaarlijkse uitvoering en zijn ook de muziekbands aanwezig. De entree is maar € 1,-. In de pauze vindt er een verloting plaats om leuke prijzen ter ondersteuning van de vereniging.

Verslag: René
Foto's Judith

No Comments Yet.

Leave a comment