Sky-Hosanna houdt niveau vast in Wijchen

Sky-Hosanna houdt niveau vast in Wijchen

Afgelopen zaterdag vond in Wijchen de tweede contest plaats van het winterseizoen voor de colorguardgroepen van Sky-Hosanna. Beide teams wisten hun niveau vast te houden en zelfs meer punten te scoren dan bij de vorige wedstrijd.

Het was een lange reis naar het Gelderse Wijchen aan de zuidgrens met Noord Brabant. Maar als je showtitel ‘We’re going on an adventure!’ is, en je maakt in de show gebruik van een grote aardbol, maakt het natuurlijk niet uit waar op de wereld de bol tot stilstand komt. Het dansavontuur van Sky Junior leverde de dames 70 punten op van de jury. In het eindresultaat betekende dat een mooie vijfde plaats. Er deden zaterdag acht teams mee in de Junior Class.

‘Als je hulp nodig hebt, ben ik er voor jou’, is het thema van de Sky Cadets, maar die hulp hadden ze ook zaterdag zelf alweer niet nodig. Opnieuw wisten ze namelijk een goede show op de mat te brengen. De jury waardeerde de uitvoering met 73,16 punten en daarmee wisten ze hun sterk niveau van de vorige keer vast te houden. Een prachtige prestatie die het team een derde plaats opleverde. Ook in de Cadet Class streden acht teams om de hoogste punten.

De komende weken zal er hard getraind worden om de show’s nog beter voor de dag te laten komen. Aan de hand van de opmerkingen van de jury kan er hier en daar nog wat in de show’s worden aangepast. Op 23 februari hebben de Sky Juniors een voortzetting van hun avontuur in Almere en de Sky Cadets hebben op 16 maart in Leeuwarden hun eerstvolgende wedstrijd. Het blijft spannend allemaal.

No Comments Yet.

Leave a comment