Rabobank ClubSupport campagne

Rabobank ClubSupport campagne

Evenals vorig jaar doen wij als vereniging mee met de Rabobank ClubSupport campagne. Om net als vorig van deze actie een succes te maken hebben wij uw hulp nodig!
Voor de volledigheid volgt hieronder nog enige informatie over deze actie.
Wat houdt deze campagne in?
Elk jaar wordt er door de Rabobank een bepaald bedrag beschikbaar gesteld als extra ondersteuning voor het lokale verenigingsleven.
Deze campagne is vrijblijvend maar we hebben als vereniging wel een doel moeten opgeven waar we het te ontvangen bedrag aan gaan besteden.
We hebben als bestuur gekozen om nieuwe instrumenten en attributen voor de vernieuwde AMV-opleiding als doel op te geven.
Hoe wordt het beschikbare bedrag verdeeld?
Alle leden van de Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland kunnen een stem uitbrengen op hun favoriete vereniging mits deze meedoet uiteraard.
Op basis van het aantal stemmen wordt het bedrag per stem bepaald en zal dit bedrag maal het aantal stemmen worden uitgekeerd aan de vereniging.
Hoe kunt u uw mijn stem uitbrengen?
Alleen leden van de Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland kunnen hun stem uitbrengen. Een rekening bij de Rabobank hebben is niet voldoende.
Een lidmaatschap is geheel vrijblijvend, kosteloos en zonder verplichtingen en u kunt 1x per jaar uw favoriete vereniging helpen om de clubkas te vullen
(meer informatie over het lidmaatschap kunt u vinden op de site van de Rabobank).
U hoeft niet al vóór een betaalde datum lid te zijn van de bank, oftewel bent u nog geen lid dan kunt u dit alsnog worden en direct uw stem uitbrengen.
Net als vorig jaar kunt u weer stemmen via de Rabo App of als u bent ingelogd op de website van de Rabobank.
De stemperiode is van maandag 4 oktober t/m zondag 24 oktober.
Dus bent u lid van de Rabobank breng dan u stem uit op onze vereniging! Wellicht kent u personen in uw omgeving (familie, vrienden of kennissen)
die lid zijn of kunt u deze personen vragen of ze lid zijn zodat ook zij op onze vereniging kunnen stemmen.
ALVAST BEDANKT VOOR UW STEM!!!!!!
Met vriendelijke groet, bestuur cmv Hosanna

No Comments Yet.

Leave a comment