Net geen medaille voor leden Hosanna

Net geen medaille voor leden Hosanna

De afgelopen periode heeft Hosanna de wandelaars van drie verschillende Avondvierdaagse evenementen muzikaal begeleid tijdens de laatste kilometers. Net geen vier dus en daarom helaas ook geen medaille voor de leden. Misschien volgend jaar?

Onlangs werd natuurlijk in eigen stad de wandelaars onthaald. Afgelopen donderdag 1 juni mochten de Franekers achter de muzikale klanken van Hosanna de laatste etappe volbrengen. Vanaf de Zuiderkade trok een lang lint van oud en jong onder de zonnestralen van een mooie avond via het centrum naar de sporthal. Begeleid door drie muziekverenigingen. Na afloop werden voor de zekerheid alle bells en klokkenspellen dubbel geteld, maar wat dat betreft hebben de Franekers door de tijd hun streken afgeleerd. Toch blijft het een beetje op glad ijs begeven met dergelijk materiaal in de stad der klokkendieven. Alle gekheid op een trommelstok, ontzettend leuk om na lange tijd weer eens in de buurstad te hebben gespeeld.

Vrijdagavond 2 juni vertrokken de Harlingers voor hetzelfde feestje naar Sint Annaparochie. Ook prachtige weersomstandigheden en voor één keertje geen dreigend onweer aan de hemel. De optocht eindigde op het sportveld, waar Hosanna nog een klein showtje als toegift gaf voor het publiek. Hierbij was Hosanna de enige muziekvereniging. Peter van Waddentours en ouders die hebben gereden; bedankt voor de sponsoring!

No Comments Yet.

Leave a comment