Muziek- en danstalentjes geslaagd voor diploma AMV

Muziek- en danstalentjes geslaagd voor diploma AMV

Een spannend moment voor de jongste muzikanten en dansers van Hosanna. Zij deden afgelopen donderdag 06-07-2017 ‘examen’ voor het muziek- en dansdiploma AMV-plus. Dit vond plaats in het muziekgebouw aan de Hermesweg. En of ze allemaal geslaagd zijn? Natuurlijk!

Een jaar lang zijn ze bezig geweest op diverse instrumenten en hebben ze verschillende danspassen ingestudeerd. Donderdag was de grote presentatie voor de eigen familieleden en andere belangstellenden. Ze begonnen met een voordracht op de trommel. Iedereen mocht een eigen nummer uitkiezen en dit helemaal alleen spelen voor het publiek. Vervolgens werden er een paar xylofoons en een marimba bijgehaald en speelden de kinderen als een echt slagwerkorkest een paar nummers. Prachtig om naar te luisteren en de kinderen bezig te zien. Daarna was het onderdeel dansen aan de beurt. Met verschillende attributen voerden de kinderen een heuse show op. Ze hadden de smaak goed te pakken en dus de show nog maar een keer in de herhaling. De kinderen namen terecht een groot applaus van de aanwezigen in ontvangst. Niemand kon er meer omheen; allemaal geslaagd! Uit handen van het AMV-team kregen de kinderen hun diploma en ontvingen ze nog een presentje van de vereniging.  Na de zomervakantie start Hosanna weer met een nieuwe groep, maar dan zeer waarschijnlijk op de maandag. Kinderen uit de groepen 3 t/m 5 van het basisonderwijs kunnen zich hiervoor nu al aanmelden. Bel naar 0517-418366, stuur een e-mail naar rpattema@home.nl, of zie op de website van Hosanna.

De geslaagden van het seizoen 2016-2017 zijn: Alfred King, Jildou van Schepen, Lara en Sanna O’Connor, Arwen Otten en Norah de Jong. Gefeliciteerd!

No Comments Yet.

Leave a comment