Mooie nazomerrepetitie Hosanna bij De Spiker

Mooie nazomerrepetitie Hosanna bij De Spiker

Ideale weersomstandigheden afgelopen dinsdagavond toen muziekvereniging Hosanna zowel een muziek- als dansrepetitie hield bij wooncentrum De Spiker.   

Veel bewoners zaten dan ook buiten om te genieten. Ook veel buurtbewoners kwamen op de klanken af en genoten van de optredens van de jeugdband, showband en de drie colorguardgroepen. Allemaal keurig op gepaste afstand van elkaar. Voor de leden van Hosanna was dit eveneens een leuke avond. De repetitie werd beëindigd toen het rond acht uur begon te schemeren.

Hosanna en Corona

Ook Hosanna, die overigens dit jaar 95 jaar bestaat, merkt de gevolgen van het Coronavirus. Sinds het optreden in Duitsland bij het carnaval zijn er geen optredens meer geweest en vlak daarna werden eveneens de wedstrijden voor de colorguards afgeblazen. Bovendien konden de repetities een flink aantal weken niet doorgaan. Deze zijn inmiddels weer gestart. Na de zomervakantie is er nieuwe muziek op de lessenaar gekomen en is er begonnen met het instuderen van nieuwe shows. Iedereen bij de vereniging hoopt dat de optredens en wedstrijden over niet al te lange tijd weer losgaan.

 

No Comments Yet.

Leave a comment