Color Guards Hosanna promoveren op eerste wedstrijd

Color Guards Hosanna promoveren op eerste wedstrijd

Een mooiere start kun je niet wensen. Meteen op de eerste contest van het nieuwe CGN Winterguardseizoen promoveerden de Sky Winterguards van Hosanna afgelopen zaterdag in Drachten naar een hogere klasse. Een geweldige prestatie! De Sky Cadets behaalden een vijfde plaats in de CG Cadet Class.

‘I will still rise’. Zo heet de show van de gepromoveerde dames. Niet alleen in de titel weerklinkt zelfvertrouwen en kracht, maar de tieners straalden het ook uit bij de wedstrijd. De groep is duidelijk gegroeid. Tegenslagen en onzekerheden werden overwonnen en omgezet in positiviteit. Het maakt jezelf en de groep sterker en zie het resultaat; het werkt. Met een score van 79,06 punten werden ze eerste in de CG Prep Class. Proficiat met de promotie naar de CG Regional A Class! We zijn reuze benieuwd hoe de show zich verhoudt tussen de ervaren groepen in deze class.

‘Don’t give up!’, is de luide boodschap aan de wereld van de cadets. Op sommige dagen gaat alles mis, maar zet door. En als het niet alleen lukt, doen we het gewoon samen. Een mooi showthema. Maar liefst negen groepen namen in de CG Cadet Class deel. De jury gaf de groep een puntentotaal van 67,87 en daarmee werd een vijfde plaats behaald. Een fraaie stek in de middenmoot. De zevende tot en met de vierde plaats zaten dicht bij elkaar wat de scores betreft en dus zien we uit naar de volgende wedstrijd. Lukt het de jongste groep een stap naar boven te maken? Het is wat de dames zelf zeggen; niet opgeven. Even flink trainen dan maar in de komende periode.

Verslag René Attema

No Comments Yet.

Leave a comment