AMVplus start weer bij Hosanna

AMVplus start weer bij Hosanna

Maandag 16 september start om 17.00 uur in het muziekgebouw van Hosanna de éénjarige opleiding AMVplus weer. Muziek en dans staan in deze opleiding centraal. Kinderen uit de groepen 3 tot en met 5 van het basisonderwijs kunnen zich aanmelden voor deze opleiding.

Spelenderwijs kennismaken met alles wat met muziek te maken heeft. De lessen van drie kwartier duren tot de zomervakantie van 2020. De eerste les is een open- en kennismakingsles, waarin bovendien informatie wordt gegeven omtrent de opleiding. Algemene Muzikale Vorming wordt al bijna vijfentwintig jaar met succes door Hosanna gegeven en heel wat kinderen in Harlingen en omgeving hebben door de jaren heen veel plezier beleefd aan deze opleiding. En de deelname kost slechts zeven euro per maand.

Er kunnen maximaal twaalf kinderen deelnemen. Interesse? Stuur een e-mail naar rpattema@home.nl of kom op 16 september naar de Hermesweg 13C in Harlingen. Zie voor meer informatie en eventueel telefoonnummers de website of facebookpagina van cmv Hosanna. Ook voor de andere onderdelen van de vereniging, zoals de leerlingengroep, jeugdband, showband en de dansgroepen van Sky Guards. Leef je uit en doe mee!

 

No Comments Yet.

Leave a comment